بیشتر کیکهایی که در بهصورت آماده تهیه میکنیم مقدار زیادی خامه دارند که در کنار چربی موجود در کیک، مقدار قابل توجهی چربی است که میتواند برای بدن بسیار مضر باشد و به بدن آسیب برساند. اگر به دنبال یک کیک سالم و مقوی هستید، میتوانید خودتان شروع به آماده کردن کیک کنید و یک میان وعده سالم آماده کنید.
درست کردن کیک در خانه کار مشکلی نیست. پیچیدن عطر کیک تازه در خانه، نرمی و داغی این خوراکی خوشمزه بسیار لذتبخش است. تهیه کیک در خانه به شما کمک میکند تا در بهداشت کامل کیک موردعلاقهتان را طبخ کنید و نیاز نباشد از کیکهای شرکتی یا کیک های قنادی که اکثراً دارای مواد نگهدارنده هستند، خریداری کنید. تهیه این پک هیجانانگیز بیز بسیار بهصرفه بوده و شما چندین طعم مختلف از پودر کیک را در اختیار خواهید داشت آنهم باقیمتی مناسب.
برای درست کردن کیک بعد از تهیه پودر کیک فقط لازم است از تخممرغ و شیر یا آب و البته روغن استفاده کنید تا بعد از ۴۵ دقیقه کیکی لذیذ برای خود و خانوادهتان در اختیار داشته باشید. تخم مرغ ۳ عدد، شیر یک لیوان، روغن مایع نصف لیوان ابتدا فر را با دمای ۱۹٠ درجه سانتیگراد یا ۳۴۷ درجه فارنهایت گرم نمایید. برای قالب های دارای عمق زیاد دمای فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد و مدت ۴٠ تا ۴۵ دقیقه و برای قالب های با عمق کمتر دمای ۱۸٠ درجه سانتیگراد و زمان ۳۵ تا ۴٠ دقیقه برای پخت کامل پیشنهاد می گردد. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و سفیده را آنقدر هم زده تا از ظرف نریزد. در ظرف دیگر زرده تخم مرغ، روغن و شیر را مخلوط نمایید. سپس پودر کیک بیز را کم کم به مخلوط بیافزایید. در آخر سفیده زده شده را به مواد اضافه کرده و به هم بزنید. خمیر حاصله را به مدت ۱٠ دقیقه در یخچال قرار دهید قالب کیک را چرب نموده و مواد را در داخل قالب بریزید، به مدت ذکر شده در بالا در فر بگذارید. پس از اطمینان از پخت کیک صبر کنید، تا قالب سرد شود و سپس کیک را از قالب خارج نموده و نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۵/۳۰