پرنسس

  • ۰
  • ۰

سیروپ به مایعی گفته می شود که در اثر جوشاندن شکر زیاد در آب به دست می آید، چسبناک و غلیظ می باشد. به نوعی سیروپ همان شربت یا شهد می باشد که از گذشته در آشپزی ها، شیرینی پزی ها استفاده می شده است.

سیروپ ها بسیار غلیظ بوده و معمولا نسبت شکر آن به آب مورد استفاده ۲ به ۱ است مقدار بسیار کمی از آن ها برای مثال حدود ۳۰ گرم برای تهیه انواع نوشیدنی کافی می باشد.
از انواع سیروپ ها می توان در چندین مدل نوشیدنی های گرم و سرد حرفه ای و کافی شاپی ، انواع کوکتل های میوه ، سس میوه ها و در تهیه انواع دسرها و شیرینی مثل پنکیک ها کاپ کیک و ... استفاده نمود.

وزن خالص ۴۱۰ گرم

نکته بسیار مهم این سیروپ ها این است که در طعم ها مختلف موجود می باشند و در تهیه نوشیدنی هایی با میوه های خاص یا میوه های فصلی که گاهی اوقات دسترسی به آن ها دشوار است بسیار کمک کننده می باشند.

قدرت شیرین کنندگی سیروپ های دکتر بیز دوبرابر نبات جامد است. سیروپ های دکتر بیز نسبت به شکر و نبات سریع تر حل می شود. به دلیل قابلیت شیرین کنندگی بالا می توان مقدار کمتری نسبت به نبات جامد یا قند و شکر استفاده کرد و در نتیجه اقتصادی تر است و مناسب افراد ورزشکار و خانم های باردار است. چاق کنندگی سیروپ ها نسبت به قند و شکر کمتر است.

  • ۰۰/۰۵/۳۰
  • princess mohammadi

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی