چای سبز مخلوط تیمن
ترکیبات و خواص چای سبز مخلوط تیمن :
چای سبز نوعی چای است که از جوانهها و گلبرگ های تازه گیاه چای به دست میآید. در فرایند تولید این چای اکسایش بسیار کمی صورت میپذیرد. چای سبز در مناطق مختلفی از جمله چین و ژاپن کشت می شود. نوع ژاپنی آن به اوچا معروف است.
گیاه چای سیاه و چای سبز یکی است ولی در روند تولید آنها تفاوت های زیادی وجود دارد. چای سیاه از پلاسیده و تخمیر کردن برگ چای و چای سبز از خشک کردن سریع برگ های آن تهیه می شود.
مرغوبیت چای سبز ایرانی را بر خلاف چای سیاه نمی توان از روی شکل و ظاهر آن تشخیص داد زیرا این چای، بوی زیادی ندارد اما برای تشخیص کیفیت می توان آن را در آزمایشگاه های تخصصی بررسی کرد. در مورد چای سبز طعم دار هم اگر از مواد طعم دهنده ی طبیعی مانند انواع گلها استفاده شود، نه تنها خاصیت خود را از دست نمی دهد بلکه خواص آن افزایش نیز می یابد اما در صورت استفاده از مواد شیمیایی، این چای خواص خود را از دست می دهد.
چای سفید: چای سفید یکی از ظریف ترین و لطیف ترین چای در جهان است که طعمی ملایم و شیرین دارد. این چای در فصل بهار از غنچه های باز نشده برگ های درختچه های چای تهیه می شود و از مفیدترین و مغذی ترین چای های در جهان است. چای سفید آنتی اکسیدان هایی را برای شما فراهم می کند که با این رادیکال های آزاد ترکیب شده و قبل از آن که فرصت کنند فعالیت تخریبی خودشان را انجام دهند، آن ها را به طور امنی از بدن خارج می کند. یکی دیگر از فواید چای سفید این است که به طور موثری به افزایش متابولیسم بدن و در نتیجه به سوزاندن کالری های اضافه در طول روز کمک می کند. اخیرا در یکی از تحقیقات انجام شده در آلمان مشخص شد که چای سفید به کاهش وزن از طریق کاهش چربی ها کمک می کند.
چای اولونگ: چای اولونگ یا اولانگ از قدیمی ترین چای های مصرفی در کشور چین است. در ایران نیز این چای در بهترین باغات چای لاهیجان کشت می شود. چای اولونگ از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تولید می شود. این گیاه همان گیاهی است که از آن چای سبز و چای سیاه تهیه می شود.
- ۰۰/۰۵/۲۰